söndag, maj 30, 2010

Morsdag


Vilken hel skön dag det varit idag. Först en lugn förmiddag hemma med fika i trädgården, sen till mamma på middag med smarrig jordgubbstårta till efterrätt. Kvällen har vi tillbringat på baksidan av trädgården med korvgrillning och lugnt suttit och tittat på våran ljusgröna gräsmatta som börjar att ta sig. Inte helt fel :)

I morsdags present fick jag Leilas nya kokbok "One more slice", har gett små pikar att det var den jag önskade mig och det gick visst hem :)

onsdag, maj 12, 2010

Kakor


Idag har lillkillen och jag haft en ledig dag och bakat småkakor. Det blev Schackrutor och Hallongrottor, mumsigt att ha till kaffet.
Lillkillen va så duktig och hjälpte till med sylten och att lägga ut formar på plåten. Inte alltid det är så konsentrerat när man är tre år :) men det gick bra.

Imorgon är det trädgården som gäller igen, så det sista gräset och plantera lite träd. Börjar se slutet...

Ha det gott alla!





måndag, maj 10, 2010

Trädgården

Det blir inte så tätt mellan inläggen just nu... Vi försöker bli färdiga med trädgården, den har varit som en sand och grushög sedan vi flyttade in i vårat nybyggda hus för nästan exakt 1 år sedan. Men nu börjar det ta form, i helgen sådde vi gräset vilket kommer göra enorm skillnad. Har aldrig längtat så mycket efter gräs som nu. Blir nog inte lika roligt när det ska klippas :)
Vi har även planterat lite växter och en häck. Sen har även våra nya trädgårdsmöbler kommit, blev så nöjd med dem. Visar här lite inspirationsbilder och så får jag hoppas att jag snart kan visa er gröna bilder från min egen trädgården inom en snar framtid! :)







Bilderna kommer från Hasselforsgarden och Kila möbler.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...