fredag, februari 18, 2011

Skafferidörr

Har hittat en så fin skafferidörr!
Vi är jätte nöjda med vårat kök, förrutom att vi inte har ett gammeldags skafferi. Något vi ångrar att vi inte planerade in när vi byggde huset. Men det går ju inte att tänka på allt...
Så vi har lite funderingar på att byta ut ett skåp och sätta in denna skafferidörren istället. Tur att jag har en snickare här hemma som hjälper mig med alla konstiga idéer som jag får. Fast detta var även han positiv till ;)

Dörren kommer från Stockhammar och de har både en nätbutik och en inredningsbutik i ett ombyggt gammalt sädesmagasin 2 km söder om Askersund. De säljer även fina lantliga kök och har en egen designad tillbehörsserie som är anpassad till Ikea kök. Har varit där två gånger och det är jätte mysigt, så om ni har vägarna förbi är det väl värt en titt.

Trevlig helg!

Kram Sophie
3 kommentarer:

 1. Det var verkligen snyggt!
  Jag skulle också velat ha ett skafferi, men men..
  Dina gardiner blev superfina, vad du är flink på symaskinen. Jag gillar att sy men som sagt när maskinen strular tröttnar jag. Det är en ny rackare men undertråden hoppar och bråkar titt som tätt. Hoppas du får en liten nap medan lillan sover och en trevlig dag, kram Tina.

  pssst. jag har inte mer snö än så, bilden är alldeles nytagen. Alltid något att vara glad åt.

  SvaraRadera
 2. Vilket bar tips med skafferidörren!!! Håller just nu på att planera vårat kök och letar faktiskt efter en passande skafferidörr så jag ska absolut ta mig en titt på Stockhammars hemsida.

  Jobbigt att du inte fått sova, man behöver ju sina sovtimmar för att orka med allt. Lider med dig och hoppas att lillen snart mår bättre.

  Kram Maria

  PS: Vackra gardiner du sytt, precis i min smak DS

  SvaraRadera
 3. Din blogg är en ljuvling!

  Agneta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...