måndag, februari 14, 2011

Alla hjärtansdag!

Här hemma brukar vi inte fira alla hjärtansdag på något speciellt sätt mer än att jag gör mina killars favoriträtt, köttbullar, potatis och sås. Det har blivit lite av en tradition, tur att det inte är något mer avancerat ;)

Idag tycker jag det är en bra dag att stanna upp och uppskatta de människor som finns runt omkring en varje dag, för visst kan det vara lätt att ta dem förgivet.

De fina blommorna fick jag utav min mamma en sommardag. Kramen till dig att du alltid finns där och ställer upp. Samt till alla mina andra nära och kära, vänner och bloggvänner :)

Ta hand om er...

Kram Sophie


2 kommentarer:

 1. Vilken fin tradition ni har, finns inget finare än ens små hjärtan! :)

  Håller helt med, ibland måste man stanna upp och tänka på de som alltid finns där och alltid stöttar en i alla ens vägval och tankar. Har också en underbar mamma som är värd alla fina ord i världen. Ibland vet man inte hur man ska kunna förklara för dem hur otroligt mycket de betyder, man får väl hoppas att det man gör, säger och upplever ihop talar för det :)

  Ha en fin kväll!
  Underbara rosor, de är så ljuvliga och så mycket sommar :)
  Kramar
  Anna

  SvaraRadera
 2. Roligt att höra att ni haft en trevlig semester. Snö och skidåkning brukar ju alltid gå hem hos barn och är de nöjda så är ju ofta vi föräldrar också det:).

  Underbart vackra rosor du fick av din mor i somras, bilden sprider verkligen sommarvärme och det tackar jag för.

  Kram Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...