söndag, mars 13, 2011

Tvättstugan

Nu har jag varit dålig på att uppdatera mig på ett tag...

Har inte hänt så mycket sedan sist. Men det är fullt upp ändå, lilltjejen börjar bli allt mera rörlig och är på det mesta. Sladdar, tidningar och kakelugnen är det bästa hon vet, så man måste passa henne hela tiden. Hon är smått små vild faktiskt :) När hon ser att man kommer och ska ta henne sätter hon in turbon och det går i dunder fart. Kommer inte ihåg att lillkillen va riktigt så här busig. Men barn är ju olika.
I helgen har vi stor städat, putsat fönster och tagit ut mattor m.m. så nu känns det fräscht här. Tog även en omgång i tvättstugan, visar här en bild på hur den ser ut städad. Inte ofta det ser ut så kan jag säga :) Som ni ser använder jag även tvättstugan som skötbord till lilltjejen. Galgen med alla fickorna är super praktisk att förvara alla små grejer till den lilla.

Det var allt för mig. Ha en fortsatt skön söndag!

Kram Sophie5 kommentarer:

 1. Din tvättstuga ser ut som rena slottet jämfört med min..huwa. Ska ta tag i den till hösten, stannar inte inne en sekund till om det är fint väder ute längre..har krattat och klippt träd idag. Känner mig som en ny människa efter ett par timmars kroppsarbete. Lilltjejen börjar tidigt, förstår jag. Gulligt..

  Kram kram till dig

  SvaraRadera
 2. Vilken underbart vacker tvättstuga du har!! Ser hur mysigt ut som helst att till och med så och feja i tvättstugan när man har så fint. Ja galgen var ju en toppenfin idé :) Praktiskt att ha allt smått i :) man har ju alltid en och annan udda strumpa också, konstigt nog ;)

  Ja visst är ens små olika, min lilla flicka är 3 och raka motsatsen till sin lugne storebror. Inte en lugn stund med henne i krokarna..:P men det har verkligen sin charm och mysigt med lite liv :)

  Ha en fin söndag!
  kramar
  Anna

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du varit som städat så mycket i helgen. Jag har bara fikat och tittat på teve :).

  Önskar dig en trevlig vecka!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Din tvättstuga ser jättefint ut. Jättefint att titta på...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...