lördag, september 17, 2011

Hösten är här...

I helgen ska det städas och göras höstmysigt, både inne och ute. I veckan plockade vi in en del av utemöblerna, så det ser så tomt ut nu. Men tiden går ju så fort så snart är de framme igen :)
Här är en bild på hur det såg ut i somras när vi hade ett års kalas och dukade ute.

Sommaren 2011

torsdag, september 15, 2011

Cath Kidston

En favorit här hemma är Cath Kidston.

Här är några produkter i badrummet, kan ju meddela att jag tycker så mycket om förpackningarna att jag inte våga använda innehållet ;)

För ett tag sedan köpte jag även en väska och en plånbok från Cath Kidston som jag är super nöjd med, de får ni se en annan dag...




























söndag, september 11, 2011

Lugn Söndag

Här hemma har vi tagit det lugnt idag. Tanken var att vi skulle ta en tur till skogen och se om vi hittade någon svamp, men vädret var inte så lockande med regn och åska. Det fick bli mys inne istället. Med tänd brasa och krypa upp i soffan med filten, det är inte helt fel det heller :)

Visar istället några bilder från när jag och barnen var och plockade blåbär för några veckor sedan.

lördag, september 10, 2011

Modell för en dag :)

I veckan blev jag uppringd och förfrågad om jag ville testa på att vara modell för en dag. Var mycket skeptisk till en början för det är inte alls min grej. Men efter lite övertalning så gick jag med på det i alla fall och så bjöd jag med min mamma.
Så idag har vi haft en jätte rolig dag med sminkning och fotografering, var inte alls så farligt som jag trodde :)  Mer som skräck blandad förtjusning!

Jag


Jag och Mamsen

torsdag, september 08, 2011

Höstnytt

Lite höstnytt här hemma är denna gardin från Åhlens. Har även samma mönster i vaxduken i köket och en superfin kakburk. Tipsilitips! :)

















måndag, september 05, 2011

Gunga

Här kommer en härlig sommarbild på våran nya gunga. Vi letade länge efter en gungställning men hittade aldrig någon bra, antingen var de för fula eller för dyra. Därför offrade vi de här träden som vi annars hade tänkt att ta ner. Blev kanon och barnen är nöjda :)

Imorgon är det en lediga dag för mig och vi planerar att åka till djurparken eftersom det aldrig blev av i somras. Håller tummarna för att det blir skapligt väder.

















söndag, september 04, 2011

Pysselrummet

Just nu är jag på jobbet, därför testar jag nu att schemalägga detta inlägg. Hoppas det funkar :) Jobbar inte så mycket helger nu längre, vilket annars är vanligt i mitt yrke. Men denna dagen har jag hoppat in.

Visar här en bild på kontoret/pysselrummet som håller på att fixas i gjordning. Skrivbordet har målats och fått en vaxduk på sig, vilket är praktiskt när barnen ska måla och leka med lera m.m. Det fattas fortfarande lite hyllor som ska upp. Så fler bilder kommer...

Ha en skön Söndag! 

Tavla och lampa kommer
från Countrystyle

lördag, september 03, 2011

I am back!

Nu tänkte jag komma tillbaka till bloggen, blev en längre paus än vad jag hade tänkt. Tiden och inspirationen har väl inte funnits, men nu ska det bli andra bullar :) Sommaren har varit bra och jag har många bilder att bjuda på framöver.

Det har hänt lite sedan sist, jag har börjat jobba igen. Vad ett år som mammaledig går fort, var tar tiden vägen? Det är både positivt och negativt att ha börjat jobba igen. Men man behöver det sociala och att komma hemifrån lite, fast visst saknar jag att inte kunna umgås med mina guldklimpar hela dagarna. Just nu är min sambo pappaledig och jag ska försöka att ta ett steg tillbaka och inte lägga mig i allt för mycket :)

Tänkte visa några sommarbilder här när vi är ute och cyklar. Vi köpte nya cyklar i våras som vi har använt ganska flitigt och gjort utflykter med barnen. Cyklarna kommer från Kronan, supernöjd med dem.















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...