torsdag, mars 25, 2010

Lekrummet


Vilket fint väder det är idag!

Jag, lillkillen och vovven har precis kommit in från en prommenad. Lillkillen har fått sin första cykel (med stödhjul), så nu har det tränats. Det var smått irriterat i början, men efter ett tag gick det ganska bra. Han kunde cykla själv en stund utanför huset, medans mamma solade sig på verandan :)

För ett tag sedan städade jag och lillkillen lekrummet. Visar här en bild på den fina gamla trälådan som används som bokförvaring.









måndag, mars 22, 2010

Vardag igen

Nu har ännu en helg gått, varför går helgerna så fort? Har i alla fall haft en jätte trevlig helg som avslutades på Tranås Badhotell med spa och med mycket flams och trams med ett glatt gäng :)

Visar idag lillkillens tvättkorg i det lilla badrummet. Tycker att den är så söt, antagligen för att den går i pastelligt ljusblått som det mesta gör här hemma för tillfället :)

Har precis planterat några vita penseer i en kruka ute på verandan, får se hur länge de klarar sig eller om frosten tar dem. Var bara tvungen att köpa dem när jag såg dem, för mig betyder dem att våren är på gång.

fredag, mars 19, 2010

En lugn hemma dag...

Idag har lillkillen och jag tagit en lugn dag hemma. Lite smått förkylda båda två, så vi går här och snorar och nyser. Passat på att städa i lekrummet, undrar bara hur en liten kille på 3 år kan ha så mycket grejer? :) Men nu är det riktigt mysigt där,när alla saker har sin plats. Tänkte ta lite kort i lekrummet nu medans man kommer in där :)

I helgen blir det lite kalas och en förmiddag på ett spa, inte helt fel.

Önskar alla en trevlig helg!

onsdag, mars 17, 2010

En liten titt i köksskåpet...

Här kommer en liten titt i mitt vitrinskåp. Är nu ute efter fler glasburkar som jag kan ha skafferi råvaror i, tycker det är både fint och praktiskt. Särskilt med en fin liten etikett på :) Blir så mycket roligare att baka då av någon konstig anledning.
Visar även en bild på min Kitchen Aid som jag köpte i höstas, efter många månaders sparande. De är ju ganska dyra, men är jätte nöjd med min. Betydligt smidigare nu att baka bröd och bullar.





måndag, mars 01, 2010

Tavlor





Tycker det är så svårt att hitta fina tavlor som man inte tröttnar på. Därför har jag många kala vita väggar nu efter flytten till det nya huset, som väntar på att jag ska hitta något fint. Det får hellre vara kalt för min del än att sätta upp något som man inte trivs med.
Men nu i helgen fick dem här gulliga tavlorna följa med hem, tycker att färgerna var så fina. Kunde bara inte motstå dem :) Nu pryder de sina plats i hallen och en vit vägg mindre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...