onsdag, februari 23, 2011

Längtar ut till mitt växthus...

Trött på snön, eller trött? Ni ser ju hur mycket snö vi har, kommer ta veckor innan allt har smält bort. Hörde nu på radion att de lovade mildare väder till helgen, bara till att hålla tummarna. Är nöjd bara det går åt rätt håll. Idag när jag steg upp på morgonen visade termometern på minus 20, så nu kan det väl bara bli varmare...

Jag och mina pelagonsticklingar längtar ut till det lilla växthuset. Ska bli roligt att sätta klorna i det till våren. Har surfat omkring lite på Horto Greens hemsida för lite tips och ideer. Vi beställde en del växter därifrån när vi gjorde iordning tomten och det var faktiskt jätte fina växter. Var lite skeptisk innan och undrade om det verkligen gick att beställa växter på nätet och det gick faktiskt kanon, det kan jag rekommendera. Alla våra plantor levde i höstas i alla fall när jag sist såg dem :)

Nu har min goa sambo varit och köpt semlor till oss, smarrigt! Äter inte grädde eller det andra kletet i, men tycker dem är jätte goda ändå :)

Trevlig kväll!

Kram Sophie


6 kommentarer:

  1. Halloj på dig!
    Ibland kan faktiskt mandelmassan och grädden bli för mycket, även för mig. Fast fika tillsammans med mannen är inte dumt oavsett..
    Jag har som tur är inte så mycket snö, då hade jag nog knäppt runt tror jag. Står knappt ut längre om inte kylan viker hädan..får man kanske inte säga, men gör det ändå.
    Vi får hoppas våren kommer snart så dina plantor växer till sig, tänk om mina få plantor inte klarat över vintern..gulp!

    Kram Tina

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vilken bra sida att kolla runt på, många bra tips och jag gillade verkligen deras sida om rosor.

    Härligt med semlor hur man nu än äter dem ;) hihih Ja nu är vi trötta på snö. Vi hade barmark och vintergäck men så i morse föll snön igen och nu är det vitt och kallt igen, man är verkligen trött på det och i behov av vår :)

    Ha en skön kväll!
    Kramar
    Anna

    SvaraRadera
  3. Halloj!
    Vad skoj att du hittade till mig och gillade min blogg, du är så välkommen tillbaka! Och jag är glad över att hittat hit ;-)

    Vilket fint hus ni har! Och vad skönt att höra att det inte bara är jag som inte är så förtjust i grädden o mandelmassan på semlorna!

    Ha en fortsatt skön kväll, kram Maria

    SvaraRadera
  4. Tack för titten hos mig! Då hittade jag ju in till din fina blogg! Ska kika in till dig igen jag också! Javisst är det roligt sticklingar och andra växter. Jag lyckades plantera en hel del idag. Jasså du äter semla utan varken grädde eller mandelmassa hihi. Låter ju jättetråkigt fast nyttigt! Jag älskar grädde men skulle önska att jag inte gjorde det;) Ha en fin kväll! Mvh Anna

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Jag längtar så till våren jag också.
    Men idag känns den väldigt väldigt långt borta. Var nämligen -26 grader när jag åkte till jobbet.
    Kallt!!!!!!!!!!! Burr!!!

    Hoppas du får en fin dag! Kramar Maria

    SvaraRadera
  6. MEN vilken trvlig blogg jag fann!:) Nu ska jag kika vidare här inne hos dig!

    Ha en trevlig helg!

    Kram LInda

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...